logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

ASTROLOJİ GELECEĞİ TAHMİN EDEBİLİR Mİ?

Bu sorunun cevabı hem hayır hem de evet.

Geleceği tahmin etmekten kasıt genelde kesin ve net ifadelerle gelecekte ne olacağını birebir bilmektir. Bu çerçevede astroloji geleceği tahmin edemez. Çünkü astroloji sembol “yorumlama” sanatıdır ve yorumlanan sembollerin birden fazla anlamı vardır.

Önemli olan o sembolün temsil ettiği ana fikrin (arketip) hayatınıza girecek olmasıdır. Ne şekilde gireceği ise astroloji tarafından bilinemez. Diğer taraftan sembolün temsil ettiği ana fikrin yorumlanması bile karşılaşılacak olaylara bakış açınızı değiştirebilir, ihtimalleri sınırlar ve o dönemi daha bilinçli yaşamanıza yardım edebilir.

Soru astrolojisi ise spesifik bir soruya belirli kurallar çerçevesinde kesin ve net cevaplar verebilir. Burada önemli olan sorunun genel geçer olmasındansa güncel olaylara referans vermesi, hayatınızda önemli bir yer teşkil etmesi ve astrolojinin yol göstericiliğinden yararlanma ihtiyacıyla sorulmasıdır. Sorunun kapsam, amaç ve gereklilik kıstaslarına göre düzeltilmesi gerekebilir. Özet olarak geleneksel astrolojinin detaylı kural ve yapısına uyan soruların cevaplarını soru astrolojisiyle aramak mümkündür.