logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Venüs Koç Burcundaysa

  • Denge, uyum sağlamak ve ilişki kurmakla ilişkilendirilen astrolojik Venüs, Koç burcundayken bu konularda sabırsız, hızlı ve ben-merkezli davranmaya meyillidir.
  • Doğum haritasında Venüs Koç burcundaysa, haritadaki Ay iyice önemli hale gelir. Zira Ay, duygusal ihtiyaçları anlatırken, Venüs sevgi prensibini simgeler. İkisinin uyumu ya da uyumsuzluğu kişinin bu konularla ilgili içsel katmanlarını anlatır.
  • Venüs’ün Koç burcunda olduğu doğum haritasında Ay da benzer nitelikler taşıyorsa, kişi, dışadönük, ilişkilerinde çok hesap kitap yap(a)mayan özellikler sergilerken, yakın ilişkilerde ben-merkezli olması zaman zaman ayağına dolanabilir.
  • Ay, daha duygusal, sakin bir konumdaysa, “özgür olma” vs “bağlanma”, “sen” vs “ben” gibi konularda çelişkiler yaşanabilmekle birlikte, ilişkilerle ilgili hızlı ve hevesli yaklaşım, duygusallık ile desteklenerek daha dengeli bir bileşimi elde etmek mümkündür.
  • Bu ikilinin haritanın kalanıyla olan bağı ise tüm bunların kişinin diğer özellik ve ihtiyaçlarıyla olan uyum ya da uyumsuzluğunu anlatır.