logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Beklenti

  • Astrolojiden en iyi şekilde yararlanmanızın ilk şartı beklentinizi belirlemektir.
  • Amacınız kişisel gelişim yolunda sizi destekleyecek ipuçları bulmak mı? Ya da belli bir sorunun belli bir cevabını mı arıyorsunuz? Gündeminizde ne var? Bu gündemin “sonucunu” mu öğrenmek istiyorsunuz yoksa “anlam”ını mı? Astrolog size ne şekilde yaklaşırsa beklentinizi karşılayacak?
  • Çoğu kişi bir astroloğa “sadece merak ediyorum” cümlesiyle gider. Oysa bu cümlenin demek istediği, “ne beklediğimi bilmiyorum, sadece bana ne deneceğini duymaya geldim”dir ve genellikle bu şekilde başlayan seanslar verimli olmaktan çok, buzdolabında ne olduğunu bilmeden pazar alışverişine çıkmaya benzer. Boşa para harcamadan, doğru alışverişi yapma ihtimaliniz sadece şansınıza kalmıştır.
  • Oysa, yararlı bir astroloji seansı için gündeminizdeki konular, aklınızdaki sorular ve seanstan beklentinizden astroloğun bilgisi olursa, hem haritayı çalışırken, hem de yorumlarken nereye odaklanacağını bilir, sizi aradığınız bilgiye daha kolay ulaştırır.
  • Tabi burada “astrolog” derken, gerçek astrologlardan bahsediyoruz, kronik umut tacirleri ya da felaket tellallarından değil 🙂